Καλώς Ήρθες!

Το «Everyday Mom – the Club» είναι ένα καταπληκτικό συνδρομητικό coaching club για μαμάδες που ανατρέπει όλα όσα ήξερες για τα club μέχρι τώρα!

Δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει να γίνεις η μαμά που θέλεις να είσαι, να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου, να συνειδητοποιήσεις λίγο καλύτερα γιατί τα παιδιά σου υιοθετούν συγκεκριμένες συμπεριφορές και πώς εσύ μπορείς να τις αντιμετωπίζεις, ενώ παράλληλα επενδύεις χρόνο στον εαυτό σου, στην αυτοφροντίδα σου και στην προσωπική σου ανάπτυξη αλλά και στη δημιουργία σχέσεων και αληθινής επικοινωνίας με άλλες υπέροχες γυναίκες που νιώθουν όπως εσύ.

Το Club συνδυάζεται φανταστικά με τα προγράμματα της Everyday Mom. Είτε έχεις παρακολουθήσει ήδη κάποιο, είτε θέλεις να το κάνεις στο μέλλον, θα δεις ότι θα σε βοηθήσει να μείνεις προσηλωμένη στους στόχους σου, δε θα ξεχάσεις όσα έχεις ήδη μάθει από τα προγράμματα, ή θα αποτελέσει μία φανταστική εισαγωγή για να ξεκινήσεις να τα παρακολουθείς αν δεν το έχεις κάνει ακόμη.  

Αν θέλεις να κάνεις το καλύτερο για το παιδάκι σου αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι αυτό, αν νιώθεις χαμένη στην πληροφορία και κάθε σου αναζήτηση στο ίντερνετ σε μπερδεύει ακόμη περισσότερο, αν θέλεις πραγματικά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, τότε αυτή την ευκαιρία δεν θέλεις να τη χάσεις!

Complete and Continue